Cea mai utilizata platforma de partajare a continutului si de intelegere a tendintelor existente in retelele de socializare

AddThisAi un site (de prezentare, blog etc.) si vrei ca articolele sau continutul din site sa fie transmise mai departe de catre cititori, in retelele sociale/pe email/ pe messenger s.a. AddThis iti ofera un set de instrumente „destepte” care iti dau aceasta posibilitate.

AddThis este cea mai mare si utilizata platforma de „content sharing” sau partajare a continului, care in acelasi timp iti pune la dispozitie o serie de date statistice referitoare la audienta ta si la activitatea utilizatorilor site-ului tau.

Sunt instrumente valoroase pentru oricine vrea mai mult trafic viral pe site si in acelasi timp, vrea sa vada comportamentul utilizatorilor, ce ii intereseaza, care sunt informatiile la care audienta este responsiva, care sunt canalele sociale care functioneaza cel mai bine pentru transmiterea informatiilor oferite etc.

Important este sa oferi informatii utile si interesante pe site-ul tau astfel incat sa indemne utilizatorii sa le „dea mai departe”.

Cum poti utiliza AddThis si ce alte lucruri interesante iti mai ofera aceasta platforma, vezi in filmuletul urmator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s