Punct si…de la capat

Sunt multe momente in viata cand trebuie sa pui punct la situatia sau contextul in care te aflii si sa o iei de la capat. De multe ori, anumiti factori te impiedica sa o faci sau iti intarzie luarea hotararii. Parerea mea este ca atunci cand nu te simti bine intr-o situatie, indiferent care sunt motivele care te influenteaza, este bine sa iesi, sa iti eliberezi mintea si sa te eliberezi sufleteste. Practic, traim ca sa facem lucruri care sunt in armonie cu tot ceea ce reprezinta fiecare dintre noi, lucruri care ne fac sa ne simtim impliniti. Pentru aceasta, este necesar sa ne gasim drumul in viata, sa ne stabilim scopurile pentru care traim, muncim, iubim. Mergand pe acest drum, viata va fi o continua incantare, o poezie, un cantec.

Persoanele care avanseaza in viata sunt acelea care cauta circumstantele pe care le vor si daca nu le gasesc le creaza.
– George Bernard Shaw

3 gânduri despre &8222;Punct si…de la capat&8221;

  1. Si cum ramane cu sentimentele? Emotiile?….intotdeauna sa renunti si sa pui punct e f greu, unora le e imposibil……..si schimbarea nu aduce neaparat bine…eu cred ca viata e o loterie!

    • Este adevarat Dana, nu e simplu deloc, asa cum nu este simplu nici sa gandesti mereu pozitiv si sa fii optimist, insa toate acestea reprezinta niste atuuri care ne pot ajuta extraordinar de mult in viata. Crezi ca nu este cazul sa pui punct, chiar daca e greu, atunci cand este vorba de sentimente dar in relatie – de prietenie, de iubire etc- nu exista o compatibilitate, o armonie? Cei din jur se schimba, insa parerea mea este ca nu putem permite ca aceste schimbari sa ne afecteze in sens negativ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s