De la aerul spălat de ploaie și cu miros de flori de liliac

Începe povestea… 

Este o poveste a unei clipe în care simți că trăiești și ești extrem de recunoscător pentru asta. Simți bucuria care îți inundă corpul și mintea și pe care ai putea să o simți mereu, dacă nu ai fi prea ocupat să găsești probleme sau lucruri care nu îți plac. 

Dar cum rămâne cu lucrurile care îți plac? 

Mie, de exemplu, îmi plac – de fapt, iubesc – aerul curat de după o ploaie, mirosul florilor de primăvară și picăturile de ploaie caldă, care parcă te invită la dans.. Un dans cu ploaia, de ce nu?

Îmi mai plac oamenii și poveștile lor. Și cu cât observ și aflu mai multe, cu atât îmi dau seama câte lucruri extraordinare avem de descoperit și de învățat. Fiecare dintre noi. Nu doar despre ceilalți, ci despre noi înșine. 

Pentru că oricât de diferiți am fi, avem ce învăța din experiențele celorlalți, ne regăsim în multe dintre acestea sau dimpotrivă, pe unele nu ne dorim să le experimentăm.

Util este să ne regăsim în experiențe care să ne ajute să evoluăm și să simțim cât mai des acea bucurie despre care vorbeam la începutul acestei povești. Și pe care o simțim și atunci când aerul este spălat de ploaie și cu miros de flori de liliac. Unii dintre noi.

Revenind la lucrurile care îți plac, este un moment bun să te gândești la ele sau și mai bine, să faci acum un lucru care te bucură, îți dă o stare de bine, te inspiră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s