Despre tragedia de la Giulesti..

Desi incerc sa transmit in general emotii pozitive si optimism, nu pot sa trec peste groaznicul eveniment de la maternitatea Giulesti.. Niste ingerasi luati prea devreme dintre noi..Ce este in sufletul parintilor ramasi fara ei, nici nu pot sa-mi imaginez macar..
Acum vine insa intrebarea: cand se va schimba sistemul medical? Ma refer schimat din temelii, tot, fara sa ramana nici o urma din ceea ce este astazi. Exista atat de multa nepasare si lipsa de interes, incat uneori te intrebi daca intradevar anumiti (nu spun toti..) medici sunt oameni..
Ma simt revoltata fata de ceea ce s-a intamplat si in acelasi timp neputincioasa fata de cei vinovati, care sper sa plateasca ignoranta si nesimtirea lor intr-un mod cat mai dur si greu de indurat – desi si aici e relativ si nu se stie daca justitia va reusi sa-i pedepseasca asa cum trebuie.
Nu cred ca trebuia sa se intample o asa tragedie ca sa ne dam seama de nesimtirea care zace in anumiti medici si asistente – imi este si greu sa le numesc astfel.
Am ramas oarecum fara cuvinte..de fapt, ce as putea sa spun ca sa alin durerea parintilor? Daca as putea, as da timpul inapoi..Dumnezeu sa-i odihneasca pe micutii plecati mult prea devreme dintre noi.

4 gânduri despre &8222;Despre tragedia de la Giulesti..&8221;

  1. Ceea ce s-a intamplat la Giulesti este de neiertat , dar totusi accidente se intampla si la case mai mari!
    In maternitatea Giulesti s-au nascut peste 30% de bucuresteni si toti sunt bine sanatosi 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s