Indrazneste sa visezi!

Vremurile sunt asa cum sunt, nu reiau contextul „atotprezentat” pe canalele TV de stiri si in general in presa si per ansamblu exista o tensiune si o teama indusa de situatia economica a tarii. Pe buna dreptate ne gandim ce se va intampla in viitor, cum vor evolua lucrurile si mai ales, pentru fiecare dintre noi ce va fi..Ei bine, traim intr-o societate care isi pierde echilibrul si logica, insa acest lucru nu ne impiedica pe unii dintre noi sa fim altfel, sa fim liberi! Libertatea este un bun pretios, pentru ca este a noastra si ne permite sa gandim asa cum dorim, sa facem ce simtim si sa mergem pe un drum ales de noi, nu de altii.
Pentru ca suntem liberi avem dreptul sa visam! Si nu ma refer la visele nocturne, ci la visele care intruchipeaza dorintele noastre si aspiratiile pe care le avem si la care nazuim intr-o lume dificila.
De ce sa visam?
Pentru ca TOTUL incepe cu un VIS! Nu ai limite atunci cand visezi, te simti bine si implinit, vizualizezi dorintele implinite deja si din acest punct incepe sa se creeze partea materiala a viselor; cu cat stii mai bine ce iti doresti si pui toate sentimentele in aceste ganduri, cu atat esti mai aproape de materializarea lor!
The Secret este un film foarte bun si il recomand tuturor intrucat subliniaza in mod stiintific cele spuse de mine anterior.
Trebuie sa ai un vis si sa crezi, pentru ca atunci cand crezi cu toata fiinta ta intr-un lucru, acela se va materializa mai devreme sau mai tarziu!

Un gând despre &8222;Indrazneste sa visezi!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s